+385 95 5884486 +385 91 6002212 laboro-term@laboro-term.hr

5-komorna-tehnologija / 20° zakošenja / Metalne kutne spojnice

76 mm sustav, 5 komora

Toplinska vrijednost okvira do Uf = 1,5 W/m2K

Sigurnost

Mogućnost opremanja bravama s više prihvatnih točki i specijalnih okova za povećanu zaštitu od provale u skladu sa DIN-ENV 1267

Visoka stabilnost

Visoka stabilnost: približno 100.000 otvaranja i zatvaranja tj. vijek trajanja od 20 godina

Raznolikost

Visoki stupanj integracije sa svim vrstama ulaznih vrata: jednokrilna i dvokrilna, u izvedbi sa štulpom ili prečkom, s bočnim fikserom ili nadsvjetlom, s otvaranjem prema unutra ili van.

Prozorski sustav Prestige / Vrhunski uravnotežen!

Harmonični dizajn u kombinaciji s visokom razinom funkcionalnosti, kao što su izvrsna zvučna izolacija i vrlo dobra vrijednost toplinske izolacije, u potpunosti zadovoljava najnovije zahtjeve Uredbe za uštedu energije i vrijednosti potrebne za stjecanje prava na financijsku potporu KfW (Njemačka udruga za obnovu i kreditiranje). Korištenjem state-of-the-art tehnologije 6-komornog sustava i dubinom profila od 76 mm, možete imati korist od velike uštede energije i znatno smanjiti troškove grijanja. U usporedbi sa standardnim prozorima s jednostrukim ostakljenjem, Inoutic prozori s izo-staklom visoke kvalitete, mogu smanjiti troškove grijanja do 40%.

Ovaj kvalitetan proizvod za zahtjevne kupce dostupan je u tri različite varijante: zaobljena, klasična i segmentna; dok svi sadrže iste unutarnje, visoko kvalitetne, karakteristike. Može se birati iz široke palete boja kao i aluminijske obloge. Paleta 40 različitih boja, uključujući i aluminijski izgled Titanium Plus, omogućuje kreacije individualnog dizajna. Sustav Prestige također nudi ista ulazna vrata te podizno-klizne stijene.

Prestige galerija

Medicinskom centru glavni fokus bio je na ljudima i želji za stvaranjem svjetla i dobrog, priateljskog okruženja za pacijente, korištenjem širokog ekspanzivnog prozora. Elegantni izgled je poboljšan svjetlucavom, visoko kvalitetnom lamiranom folijom “ Architecture Colors”, u boji bijelog aluminija. Zahtjev tima doktora za dobrom zvučnom izolacijom nije bio problem ispuniti korištenjem Inoutic profila.


Prestige – niski prag

Ulaz bez prepreke pomoču niskog aluminijskog praga visine 20m.


Metalne kutne spojnice

Mogućnost ojačanih metalnih kutnih spojnica: pričvršćivanje metalnih kutnih spojnica za poboljšanu otpornost i stabilnost


Krilo otvaranje prema van

Visoki stupanj integracije sa svim vrstama ulaznih vrata: jednokrilna i dvokrilna, u izvedbi sa štulpom ili prečkom, s bočnim fikserom ili nadsvjetlom, s otvaranjem prema unutra ili van.

Pošaljite nam upit odmah!

Pošaljite nam odmah Vaš upit kako što prije mogli početi štedjeti sa novim Prestige prozorima.

Šalji