+385 95 5884486 +385 91 6002212 laboro-term@laboro-term.hr

84 mm dubina / mogučnost skrivenog krila / Metalne kutne spojnice

84 mm sustav, 5 komora

Toplinska vrijednost okvira do Uf = 1,3 W/m2K

Sigurnost

Mogućnost opremanja bravama s više prihvatnih točki i specijalnih okova za povećanu zaštitu od provale u skladu sa DIN-ENV 1267

Visoka stabilnost

Visoka stabilnost: približno 100.000 otvaranja i zatvaranja tj. vijek trajanja od 20 godina

Raznolikost

Mogučnost skrivenog krila sa ispunama do debljine od 76 mm

Sustav Eforte / 84 mm premium prozorski profil, s visokom toplinskom izolacijom

Sustav prozora Eforte razvili smo za sve koji paze na zaštitu okoliša i dobrobit budućih generacija. Kada je u pitanju ušteda energije, kod prozora Eforte nema kompromisa. Radi se o proizvodu usmjerenom prema budućnosti, koji se u cijelosti može reciklirati. Vrhunska izolacija i iznimna kvaliteta premium prozorskih profila ispunit će sve Vaše želje. Čak se i certificirani standard pasivne kuće može ekonomično i jednostavno postići normalnim trostrukim ostakljenjem.

Eforte galerija

Zgrada iz pedesetih godina bila je pretvorena u moderan stambeni objekt koji se osim izvandrednog arhitektonskog dizajna, također ističe udobnošću i energetskom učinkovitošću. Sve stambene jedinice su kreirane u dizajnu bez barijera, te je zgrada dodatno opremljena  balkonima i liftom. Standard prozora za pasivne kuće zadovoljava današnje zahtjeve života.


Prestige – niski prag

Ulaz bez prepreke pomoču niskog aluminijskog praga visine 20m.


Metalne kutne spojnice

Mogućnost ojačanih metalnih kutnih spojnica: pričvršćivanje metalnih kutnih spojnica za poboljšanu otpornost i stabilnost


Krilo otvaranje prema van

Visoki stupanj integracije sa svim vrstama ulaznih vrata: jednokrilna i dvokrilna, u izvedbi sa štulpom ili prečkom, s bočnim fikserom ili nadsvjetlom, s otvaranjem prema unutra ili van.

Pošaljite nam upit odmah!

Pošaljite nam odmah Vaš upit kako što prije mogli početi štedjeti sa novim Prestige prozorima.

Šalji