+385 95 5884486 +385 91 6002212 laboro-term@laboro-term.hr

Eforte 84 mm

84 mm sustav, 6 komora

S odličnom U-vrijednošću toplinske izolacije okvira 0,95 W/m2K. S tradicionalnim trostrukim ostakljenjem može se, bez dodatnih izolacijskih mjera, na vrlo ekonomičan način postići standard pasivne kuće. Postavljanjem posebnih stakala može se postići izolacijska vrijednost prozora od 0,64 W m2K.

Ostakljenja

S mogućnošću ostakljenja do 56 mm, i u slučaju trostrukog ostakljenja, lako se mogu postaviti posebna stakla za zaštitu od buke i dodatnu sigurnost.

Sustav brtvljenja

Sustav Eforte koristi potpunosti novi sustav brtvljenja. Nove udarne brtve i brtve za ostakljenje onemogućavaju prodiranje kiše, a njihov ravan završetak omogućava lagano otjecanje vode. Uz tri uvučene brtve dodatna brtva u utoru za staklo osigurava još bolju izolaciju.

Raznolikost dizajna

Mogu se izvesti sve potrebne vrste prozora, od otklopno zaokretnog krila, preko fiksnog ostakljenja, pa sve do prozora s letvicama za pročelja starih kuća. Inoutic tehnologijom lijepljenja mogu se izvesti prozori od poda do stropa, do 2,60 visine..

Sustav Eforte / 84 mm premium prozorski profil, s visokom toplinskom izolacijom

Sustav prozora Eforte razvili smo za sve koji paze na zaštitu okoliša i dobrobit budućih generacija. Kada je u pitanju ušteda energije, kod prozora Eforte nema kompromisa. Radi se o proizvodu usmjerenom prema budućnosti, koji se u cijelosti može reciklirati. Vrhunska izolacija i iznimna kvaliteta premium prozorskih profila ispunit će sve Vaše želje. Čak se i certificirani standard pasivne kuće može ekonomično i jednostavno postići normalnim trostrukim ostakljenjem.

Eforte galerija

Zgrada iz pedesetih godina bila je pretvorena u moderan stambeni objekt koji se osim izvandrednog arhitektonskog dizajna, također ističe udobnošću i energetskom učinkovitošću. Sve stambene jedinice su kreirane u dizajnu bez barijera, te je zgrada dodatno opremljena  balkonima i liftom. Standard prozora za pasivne kuće zadovoljava današnje zahtjeve života.


Eforte – ravno krilo

Dizajn za sva vremena spojen sa visokom funkcionalnošću najnovije graditeljske tehnologije prozora. Profil postiže nabolje vrijednosti zvučne i toplinske izolacije i time postaje proizvod optimalne kvalitete za suvremenu gradnju.


Eforte – premium krilo

Suvremenom izvedbom premium sustava profila Eforte postignute su optimalne vrijednosti toplinske i zvučne izolacije. Inoutic ostvaruje time jedinstvenu cjelinu kreativnog oblikovanja i dizajna spojenog s najnovijom tehnologijom gradnje prozora.


Eforte – aluminijska obloga

Aluminijska obloga povezuje iznimnu kvalitetu PVC profila s vizualnim dojmom aluminijskog prozora. Raznolike površinske obloge dostupne su u gotovo svim bojama.

 

Pošaljite nam upit odmah!

Pošaljite nam odmah Vaš upit kako što prije mogli početi štedjeti sa novim Prestige prozorima.

Šalji